1997

Rødovre Speed Balls var Danmarksmestre og Vikings Sølvvindere

Ulrik Sinding skifter fra Speed Balls til Vikings

I 1997 fusionerede Vikings med Vanløse Rulle Skøjte Klub. Det gjorde vi af flere årsager. Vi fik vores egen helt nye bane, vi fik en træner og skulle ikke tænke på det administrative. Vi skulle også have et nyt navn. Det blev Copenhagen Vikings og et nyt logo blev tegnet, tegneren var ham som også havde tegnet tegnefilmen Valhalla.

Copenhagen Vikings danner et damehold  som vinder DM guld allerede første år (1997) samt guld i 1998 og 1999. Derudover en flot 3.plads ved Europacup.

Det danske landshold deltog i First Nations Cup 23.-25.maj afholdt i Bramsnæs Danmark (Ian Nielsen blev valgt til Allstar – bedste målmand)

 

Vikings deltog i Rams summercup (Canpro cup) 21.-22.juni afholdt i Dysseldorf Tyskland

Vikings deltog med både 1. og 2.holdet i City Cup 13.-14.september afholdt i Enghaveparken. 1.holdet slog Grenå Goblins i puljen med hele 30-0, slog Brune Stjerne i puljen med 12-2 og senere Brune Stjerne i finalen med 13-2. 2.holdet mødte Albertslund Gladiators om 3.pladsen.

1997 (Efterår) var også året hvor Michael Lauritzen og Thomas Ask Wiatr tog til England (Basildon Titans) og spillede en sæson der og vandt sølv, men det er en anden historie.