1995

Formand for Rødovre Vikings anno 1995 (Michael Lauritzen)

Vi er i det kreative hjørne og skal designe vores nye trøje… det bliver til den legendariske Dannebrogstrøje.

1995 er året hvor vi beslutter at lave et medlemsblad, bladet bliver døbt MJØLNER og er et kæmpe hit blandt spillere og suportere med et oplag på 100 stk.

Rødovre Vikings spiller i 2.division sammen med de andre B77 hold som meldte sig ud af DRU i protest efter skandalen hvor man tabte dm finalen 4-5 efter at have været foran 5-0.

Resultater 2.div: Vikings Vs Road Runners 7-2, Vikings Vs Kings 5-6, Vikings Vs White Negroes 14-1, Vikings Vs Kings 8-0

1995 var året hvor vikings tog til udlandet og spillede første gang. Det var Herne Bay i England. Her fik vi en flot 3. plads og vandt en plads i hjerterne på samtlige udenlandske skaterhockeyhold, som alle var begejstrede over de Danske tosser, som udover at være nogle festlige, glade gutter også kunne spille hockey.  Topholdet Rams tog førstepladsen. Det blev startskuddet til at rejse rigtig meget, vi tog på ca. tre ture om året, hvert år i en lang årrække og alle resultater lige fra førstepladser til nogle mindre mindeværdige blev det til.

  

Oktober 1995 – Herne Bay (England) 3.plads (Street Cruisers(UK) slog Dysseldorf Rams(D) i Finalen og Vikings vandt over Warriors(UK) om 3.pladsen) (Frank Nielsen kom på allstarholdet)

Vinteren 1995 tager Thomas Ask Wiatr et Bagerjob på en resturant i Watford England og spiller en halv sæson for London Vikings.