1992

I 1992 skete det helt store, vi fik en bane. Den blev anlagt på parkeringspladsen ved siden af Rødovrehallen hvor vi trænede.  Det var den første bane i Danmark. Det var startskuddet til en masse turneringer hver sommer, og det var ikke umuligt med op til 300-500 tilskuere massere af sol og fadøl. Det var en sjov tid.  Holdet dengang. Bo Terkelsen, Michael Lauritzen, Frank Nielsen, Johnny Wiatr, Mikael Larsen, og Tommy Rasmussen.

 

 

DM 1992. Vikings total på toppen, vi var urørlige unge og ikke til at stoppe.  Så vi ankom selvfølgelig i bedste stil som man nu gør til et DM i en limousine. Det var der nu ikke alle som syntes var lige cool, og det ville vise sig at komme til at koste dyrt med dette hovmod.

Vikings spillede den første kamp mod Redstars og vandt. Det var her Ian Nielsen spillede før han kom til Vikings. I Vikings næste kamp mod Kings (spillede Jens og Erik Larsen Samt Jari Carelius). Vikings kom hurtigt foran med 5 – 0 til pausen. DM føltes hjemme, og vi åbnede dem medbragte champagne. Det blev så til champagne hockey og Kings scorede faktisk fem mål, men følelsen var at vi nok ville vinde alligevel, da vi havde vundet nok indbyrdes over Redstars. Men stævneledelsen mente nu kun, at Vikings kun havde scoret fire mål, så vi tabte kampen 5-4. Det gik ikke stille af sig da Redstars sikkert slog Kings og blev mestre. Det hele endte med at vikings i 1993 meldte sig ud af Danmarks Rulleskøjte union. En beslutning vi fortrød senere.