Skaterhockey camp for ishockeyspillere den 11-13 maj 2012 i Gentofte Skøjtehal

Danmarks Rulleskøjte Union (DRsU), i samarbejde med Gentofte Rulleskøjteklub, afholder en skaterhockey camp fredag-søndag, d. 11-13 maj 2012. Campen foregår på sportcourt-gulvet i Gentofte skøjtehal.

Sigtet med campen er først og fremmest at vise hvordan skaterhockey kan bruges til talentudvikling i ishockey. Men alle er velkomne – også ‘rene’ skaterhockeyspillere.

Målgruppen for campen er således børn og unge i 8-15 års alderen (opdeles i 3 aldersgrupper). Ældre børn må gerne melde sig til og der vil tages stilling til tilmeldingerne efter tilmeldingsfristen. Der kan komme tilpasninger og ændringer i programmet afhængigt af tilmeldinger.

Marc Okraszewski, som er cheftræner i Copenhagen Capitals, har det sportslige ansvar for campen. Marc er uddannet ishockeytræner med mange års erfaring som ungdomstræner i ishockey. I sæsonen 2011-2012 har Marc Okraszewski haft ansvaret for teknik-træningen i forskellige klubber på Sjælland. 

VISIONEN FOR GENTOFTE SKATERHOCKEY CAMP


Grundfilosofien er, at jo bedre den enkelte spiller behersker teknik, skøjteløb og detaljerne i spillet, jo bedre forudsætninger har spilleren for at få succes på sit hold og desto stærkere bliver holdet. Vi lægger ligeledes stor vægt i at udvikle den enkelte spillers attitude og empati.

Karvinnen/Skinner-konceptet er i højsædet. Konceptet går i korthed ud på personlig kontrol af ydre- og indre skær, glideevne, balance i sit bevægelsesmønster og at komme ud på yderpunkter rent teknisk. Det trænes ved gentagelse af forskellige tekniske øvelser, først uden puck i de helt små årgange og dernæst samme øvelse/bevægelsesmønstre med puck i de ældre årgange. Alle øvelser er helt de samme når vi træner skaterhockey som i ishockey, bare med bold.

Campen fokuserer i høj grad også på fys-træning for at udvikle balance, bevægelighed og styrke.

Campen sluttes af med en rigtig kamp for alle 3 grupper.

Aktiviteterne foregår i Gentofte skøjtehal fredag fra kl. ca. 16.30-21.00 og lørdag-søndag fra ca. kl. 08.30-16.30

 

Campen inkluderer:

-5 ‘ispas’

-4 off-ice pas

-Frugt og saft

-Fredag – aftensmad

-Frokost – lørdag-søndag  (stort tag-selv bord, ligesom sommercampen sidste år)

 

De 3 hold vil blive opdelt i årgangene:  Hold 1:  02, 03; Hold 2: 00, 01; Hold 3: 97, 98, 99

Max. 30 deltagere per hold + målmænd

 

Udgangspunktet er aldersopdeling, men der kan blive tale om rokeringer efter niveau. Dette er dog ubetinget trænernes beslutning (ingen bliver dog flyttet rundt uden at blive spurgt først).

 

Prisen for campen er 485 kr.

 

Tilmeldingsfristen er d. 30 april – men vi anbefaler tilmeldinger hurtigst muligt. Arrangementet blev overtegnet i løbet af meget kort tid sidste år.

 

Videresend venligst denne mailen til dem du tror, kunne finde den relevant.

 

Spørgsmål og tilmeldinger til undertegnede

Jon Jay Neufeld, Klubkonsulent, Skaterhockey Øst

sprogvask@gmail.com