JYDEKOPPEN 2012

Påskecup lørdag og søndag d. 7.-9. april

JYDEKOPPEN 2012

Århus Smileys afholder traditionen tro en turnering for landets bedste skater hockey hold. Traditionen tro har vi valgt at lægge den i Påsken, og vi håber, at I vil aflægge Smilets By et besøg.
Der er plads til 8 hold i alt, og da Århus Smileys allerede har sat sig på den ene plads, gælder det om at melde sig til i en fart.

På grund af den sene udmelding (det er en stor turnering at planlægge…) har vi valgt at sætte sidste tilmeldings frist til tirsdag d. 20. marts 2012. Derved har I ca. to uger til at overveje, om I tør komme til Århus og spille tempofyldt skater hockey mod de gæve jyder i Smileys Arena. Det anbefales dog, at der meldes tilbage snarest, hvis man vil sikre sig en plads i turneringen. Som i andre lignende turneringer er det ”først til mølle” princippet, der er gældende, og så snart alle pladser er besatte, sender vi det endelige program ud til de deltagende hold.

Deltagelse pr. hold bliver 1.500,- kr. pr. hold. Betalingen skal falde senest onsdag d. 4. april 2012 til reg. nr. 9838 konto. nr. 2431173 .
Til de hold der ikke selv vil stå for indkvartering har vi mulighed for at låne en gymnastiksal, vi skal dog vide det i god tid såfremt vi skal nå at booke den.

I hallen vil der under hele JYDEKOPPEN 2012 være boder, der sælger mad og drikkevarer til billige priser, og hvert hold vil få tildelt et omklædningsrum (nogle oprettet til formålet).

De indledende kampe bliver på 2 x 12 minutters løbende tid og placeringskampene på 2 x 15 minutters effektiv spilletid.
Har du spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte undertegnede.

Med venlig hilsen
Casper Nejlund
C_nejlund@hotmail.com
Århus Smileys
Tlf: 2532 6566
www.aarhussmileys.dk